post

Omdat iedereen recht heeft op vakantie kan je vanaf nu iedere maandagnamiddag in het Trefpunt ‘Huis van Gust’ terecht voor vrijblijvend vrijetijdsadvies. In het aanbod van Rap op Stap De Panne zitten romantische B&B’s, gezellige jeugdherbergen, campings en gezinsvriendelijke vakantiecentra, maar ook tal van leuke daguitstappen, culturele activiteiten en sport.

Rap op Stap De Panne helpt je niet alleen uitzoeken waar je graag naar toe gaat, maar kijkt ook hoe je het makkelijkst op je bestemming raakt en geeft je nog enkele tips mee.

Kortom: iedereen kan via Rap Op Stap De Panne op daguitstap of vakantie. De Rap op Stap-medewerkers helpen je graag elke maandagnamiddag in Trefpunt ‘Huis van Gust’, Veurnestraat 13 van 15u tot 17u. Raak je er dan niet? Je kan het Rap op Stappunt ook bereiken via mail: rapopstapdepanne@outlook.com of telefonisch via 058/596235

Share