post

Op vrijdag 9 september opende VOC Opstap de deuren van het Rap op Stapkantoor in Tielt voor het grote publiek! Rap op Stap vormt een nieuw luik binnen het vrijetijdscentrum VOC Op Stap, dat is gehuisvest in De Kloef in de Bruggestraat. “Met Rap op Stap willen we nu nog een stap verder gaan”, zegt Jill Elias van VOC Op Stap. “We hadden al onze vrijetijdswinkel, waarbij we onze gasten en klanten persoonlijk begeleiden om zich bijvoorbeeld bij een club aan te sluiten. Die vrijetijdswinkel wordt nu aangevuld met het reisadviesbureau Rap op Stap. Wij zullen onze gasten en klanten helpen om betaalbare vakanties en daguitstappen te vinden.”

Rap op Stap gaat voor een persoonlijke, totaaloplossing. “We gaan dus niet enkel kijken voor een reis binnen het budget, maar ook de vervoerskosten en de maaltijden worden erbij gerekend. Als je een budget hebt van 500 euro en je boekt een reis van 450 euro, tja dan is die reis wel binnen het budget, maar erg ver ga je niet geraken. Daarom bekijken wij het totaalplaatje. Onze gasten krijgen ook een adresboekje van alle sociale restaurants uit de regio van de vakantiebestemming mee op reis en een kookboekje van de KVLV met budgetrecepten. Onze reizen en daguitstappen zullen zich voornamelijk binnen Vlaanderen bevinden.”

De vrijetijdswinkel met sociaal reisbureau is elke maandag tussen 14 en 16.30 uur geopend. Er kan ook een afspraak gemaakt worden voor een ander moment in de week. Je vindt Rap op Stap in de Bruggestraat 19 te Tielt.

Share