Iedereen Verdient Vakantie

Iedereen Verdient Vakantie is er voor vakantiegangers met een beperkt budget, een beperking of een bijzondere vraag. Voor mensen die nood hebben aan een dagje weg of vakantie, maar niet zo gemakkelijk kunnen vertrekken.
drie jongeren die vanaf ponton in water springen bij ondergaande zon

Ik wil op vakantie

Wil je op daguitstap of vakantie maar heb je een beperkt budget of ervaar je een andere drempel? Dankzij de toeristische partners uit het netwerk Iedereen Verdient Vakantie kan jij van korting genieten. In ons aanbod vind je daguitstappen, vakantieverblijven, groepsverblijven en georganiseerde vakanties.

groep mensen die uitleg krijgen van een gids, we zien kinderen, volwassenen en ouderen

Het aanbod

Meer dan 600 toeristische partners voorzien een korting voor Iedereen Verdient Vakantie. In ons aanbod vind je daguitstappen, vakantieverblijven, groepsverblijven en georganiseerde vakanties.

achtbaan met kinderen in groene omgeving

Daguitstap

Een dagje naar een attractiepark, museum, zwembad... Ontdek meer over de daguitstappen in ons aanbod.

vakantiegebouwen met grasvlakte ervoor en blauwe hemel

Vakantieverblijf

Droom je van een paar dagen weg? Ontdek de hotels, vakantieparken, campings... uit ons aanbod.

groep jongeren en volwassenen rond kampvuur in open lucht

Georganiseerde vakantie

Wil je met een groep op reis? In ons aanbod georganiseerde vakanties vind je kampen en groepsreizen voor jong en oud.

Help mee

Wil jij mee het recht op vakantie waarmaken? Word partner in het netwerk Iedereen Verdient Vakantie en maak het verschil!

Rap op Stap

Rap op Stap is een laagdrempelig reisbemiddelingskantoor voor mensen met een beperkt budget. Veel mensen zijn niet aangesloten bij een sociale organisatie en de stap zetten naar zo een organisatie is soms te groot. Net daarom bestaat Rap op Stap. Je hoeft geen lid te zijn en je hoeft geen afspraak te maken. Je stapt gewoon naar binnen! 

illustratie valies en logo Rap op Stap

Benieuwd naar verhalen uit het netwerk? Lees getuigenissen van vakantiegangers, sociale organisaties en toeristische partners.

Blijf op de hoogte

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, nieuw aanbod of speciale promoties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor vakantiegangers!