Sociale organisatie

vrouw die hand op schouder van andere vrouw legt

Wil jij ook het verschil maken en mensen in kansarmoede een leuke daguitstap of vakantie bezorgen? Word dan partner en maak het verschil! Organisaties die zich inzetten voor mensen in armoede kunnen partnerorganisatie worden. OCMW's, CAW's, Welzijnsschakels, Verenigingen waar armen het woord nemen, organisaties erkend door het Vlaams Agentschap voor Personen met een handicap (VAPH),... komen in aanmerking om partner te worden.

Vertel het vooral verder

Iedereen Verdient Vakantie
We kunnen het niet genoeg herhalen. Het recht op vakantie geraakt soms wel eens op de achtergrond. Mensen denken dat het hen niet gegund is of dat ze het niet verdienen. Schuld en schaamte staat genieten in de weg. Daarom moeten we samen de boodschap blijven herhalen. Iedereen heeft al eens deugd van de weldadige effecten van vakantie. 

Sociale organisaties aan het woord

Als er iets is waar we blij van worden, dan zijn het verhalen over vakantie. Om van te genieten en te inspireren. We brengen verhalen die vonken geven en kracht van mensen tonen. Over vakanties van en voor mensen met een klein budget. Lees en deel ze want Vlaanderen is vakantie. Voor iedereen!

Word partner

Wil jouw organisatie het verschil maken en mensen in kansarmoede een leuke daguitstap of vakantie bezorgen? Word lid van het netwerk Iedereen Verdient Vakantie.

Veelgestelde vragen

Hoe kan mijn organisatie lid worden bij Iedereen Verdient Vakantie?

Je kan je organisatie gratis aanmelden bij Iedereen Verdient Vakantie via het formulier op deze pagina. Daarna contacteert een collega je om verder kennis te maken en je alle info te bezorgen.

Hoe kan ik extra accounts voor het boekingssysteem aanvragen voor collega's?

Je kan extra accounts voor collega’s aanvragen via deze link.

Waar kan ik meer informatie vinden over het decreet en het charter Iedereen Verdient Vakantie?

Op deze pagina vind je alle informatie over het decreet Iedereen Verdient Vakantie: de brochure met alle nodige informatie, de integrale tekst en de uitvoeringsbesluiten.

Op deze pagina lees je de veelgestelde vragen over het charter.

Documentatie

Folder recht op korting
Lijst van sociale organisaties aangesloten bij het netwerk Iedereen Verdient Vakantie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor sociale organisaties